ODT berbeza, memang berbeza..

ODT berbeza, memang berbeza…

Kisah 1…

Minggu lepas, semasa di Jakarta, seorang pelanggan setia (Mr S) Bekam Nabawi menghantar whatsapp, bertanyakan bila akan balik dari Jakarta. Ini adalah kerana beliau ingin merasakan perbezaan antara ODT dengan bekam sebelum ni..

Pulang dari Jakarta Khamis malam, dijemput oleh pelanggan (Mr T)  (terima kasih kerana sudi menjemput). Awal pagi Jumaat baru sampai rumah. Selepas solat Jumaat telah di booking oleh Mr S tadi utk di ODT. Mr T pula booking untuk keesokan harinya.

Mr S, telah kerap berbekam sebelum ini, namun, apabila dilakukan ODT, Mr S berasa sangat berbeza dengan bekam sebelum2 ini. Dan hari ini, Mr. S telah membawa 2 orang rakan lain yang juga selalu berbekam. Mereka turut merasakan perbezaan ODT dengan bekam sebelumnya.

Kisah 2...

Hari ini didatangi oleh sahabat yang juga pembekam (Mr N); sudah 5 tahun membekam dan dibekam. Dapat tahu mengenai ODT yang dibuat di Bekam Nabawi beberapa hari lepas. Semalam Mr. N call booking utk ODT pada hari ini.. Jam 3.30 Mr N tiba dari Sungai Buloh.

Pembekam yang juga turut selalu dibekam sebelum2 ini juga dapat merasakan perbezaan ODT.. Tentulah berbeza antara ‘bekam’ dan ODT

Anda ingin tahu apakah perbezaan yang sangat2 ketara antara ODT dengan bekam sebelum ini?

Segeralah membuat temujanji untuk rawatan ODT

sms/whatsapp 0193393290

Kongsikan:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *