TESTIMONI ‘BLOOD CLOT’

Pusat Terapi Bekam Nabawi pernah didatangi oleh pasien yang ada darah beku akibat kemalangan jalanraya. Setiap 6 bulan pasien membuat pemeriksaan CT Scan untuk pemantauan. Ternyata dengan hanya ubatan selamat bertahun-tahun tidak memberikan kesan kepada darah beku dikepalanya. Selain darah beku dikepala, pasien juga adalah masalah tekanan darah tinggi dan juga kencing manis. Tekanan darah pasien (purata) 180/90 sebelum rawatan walaupun dengan pengambilan ubat.

Alhamdulillah, dengan kaedah bekam sayatan, (sekarang saya gunakan kaedah ODT) hanya selepas 2 kali rawatan, terbukti dengan pemeriksaan CT Scan, tiada lagi darah beku tersebut. bukan sahaja pasien tersebut terkejut, malah doktor yang merawatnya juga terkejut. Dalam bilik doktor itu juga, pasien sujud syukur dan menelefon saya memaklumkan hal ini.

 

 “Jibril mengabarkan kepada ku, bahwa bekam merupakan cara pengobatan paling bermanfaat yang digunakan oleh manusia”
Ternyata kaedah bekam SUNNAH (yang semetinya mengikut kaedah SUNNAH iaitu sayatan) terbukti memberikan hasil yang sangat menakjubkan.

Sebenarnya, bukan pembekam itu yang hebat (saya tiada kuasa menyembuhkan), tetapi ‘BEKAM’ itu sendiri adalah suatu pengubatan yang MAHA HEBAT apabila dilakukan dengan keadah yang BENAR. Pelajarilah kaedah bekam yang BENAR, jangan sekadar menjadi pembekam ikut- ikutan dan baru belajar sedikit sdah mendakwa pakar

Pengalaman saya, berjumpa sendiri dengan pelbagai pasien yang sembuh dengan kaedah ODT, dari kencing manis, darah tinggi, sampai ke Kanser malah HIV

Hubungi/whatsapp untuk temujanji
Pusat Terapi Bekam Nabawi
019 339 3290
“Ya Allah, Engkau adalah Asy-Syafi (Maha Menyembuhkan),
tiada kesembuhan selain kesembuhan dari-Mu”
Kongsikan:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *