NLS

Non Linear System Health AnalYzer (NLS)

Non Linear System Health Analyzer (NLS) adalah peranti diagnostik tidak invasif untuk pemeriksaan fizikal & sistem tubuh.  Analisis menggunakan resonans gelombang untuk mengimbas dan mengesan status fungsi tubuh manusia atau untuk mengesan keadaan abnormal yang terbentuk secara beransur-ansur dalam tisu, sel, kromosom, heliks DNA, molekul atau keseluruhan organ, kemudian memberikan rawatan.

 

Tiga fungsi Utama

 1. Fungsi pengesanan 12 sistem badan yang utama, Pelanggan dapat melihat keadaan organ mereka semasa dan masa lalu, dan kecenderungan sel  3 hingga 5 tahun akan datang.
 2. Fungsi analisis item (barang). Dapat menganalisis makanan, produk kesihatan. Apakah organ mempunyai kesan atau sebaliknya, sehingga dapat melakukan pengimbangan keseimbangan tubuh.
 3. Memperbaiki / rawatan kepada sistem atau tubuh.

Apa yang dapat diuji oleh Perangkat 8D-LRIS:

Analisis Kompleks semua organ dan sistem tubuh manusia

 1. Sistem kardiovaskular
 2. Saluran gastro-usus
 3. Sistem genital-kencing
 4. Sistem muskuloskeletal
 5. Sistem bronkus-paru
 6. Sistem endokrin
 7. Sistem saraf
 8. Alat bantu visual / pendengaran / organ
 9. Analisis biokimia darah tanpa gangguan Jangkitan pada organ dan sistem – virus, bakteria, kulat, protozoa, jangkitan helminths, dll.
 10. Penilaian kualitatif tahap hormon, adrenal, hipofisis, pankreas, tiroid, gonad Tahap imuniti
 11. Diagnosis alahan Ujian perubatan (pemilihan ubat individu)
 12. Dan lain-lain

Rawatan Meta-Terapi

Otak akan menerima isyarat mengenai keperluan untuk menguji satu atau lebih organ tubuh, isyarat yang ditunjukkan pada monitor komputer dan ditangkap di fon kepala subjek. Isyarat tersebut mewakili rangkaian ayunan elektromagnetik ciri organ yang sihat. Setiap badan manusia mempunyai spektrum ayunan elektromagnetiknya sendiri.

Pertanyaan mengenai keadaan kesihatan dapat dijelajahi, dan sebagai tindak balas terhadap pertanyaan, otak subjek memberikan jawaban, yang kemudian dirasakan oleh sensor. Hasilnya mewakili keadaan organisma badan.

Kongsikan:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *