Feedback Pesakit Kanser Thyroid

Pasien ini disahkan kanser thyroid. telah membuat pembedahan membuang kelenjar thyroid. Badannya tidak dapat menerima sebarang rawatan kimoterapi, radioterapi dan iodin terapi. Hanya boleh makan yang kosnya RM10,000 sebulan.

Sebelum mendapatkan rawatan di Ar Rahmah, pesakit tidak bermaya, banyak berbaring dirumah sahaja. Selepas rawatan, kualiti hidup makin meningkat, sudah boleh solat berjemaah di masjid, sudah boleh hantar cucu ke sekolah dan…. cuti sekolah yang lepas.. dah naik roller coaster tu…

 

=======================================================
Ar Rahmah Wellness menawarkan perkhidmatan perundingan dan rawatan Perubatan Tradisional dan Komplementari yang selamat dan berkesan.

Antara kaedah yang digunakan adalah bekam Oxidant Drainage Therapy (ODT), urutan, herba, akupunktur dan homoepati

ODT adalah satu kaedah bekam yang khusus mengeluarkan oksidan dengan penggoresan atau insisi pada permukaan kulit. Sebagaimana yang kita tahu, oksidan adalah ‘benda asing’ dalam badan yang merupakan punca kepada ketidak seimbangan tubuh badan. Keberadaannya didalam tubuh membuatkan seseorang itu jauh dari sihat. Bukan setakat mengganggu fizikal, malah mengganggu psikologi, emosional juga intelektual seseorang.

Dalam persekitaran kehidupan sekarang yang penuh dengan penggunaan bahan kimia, menjadi punca kepada pengumpulan oksidan didalam badan. Oleh itu, kaedah ODT ini, adalah salah satu kaedah yang sangat sesuai untuk sesiapa sahaja pada apa-apa peringkat umur mahupun tahap kesihatan anda.

Sejak 10 tahun yang lalu, kami telah menerima ramai pelanggan yang dari spektrum yang luas. Dari individu yang sihat kepadalah pesakit yang kronik seperti kegagalan organ dan kanser

[ LOKASI ]
No 30 Jalan Dahlia 6/2,
Laman Dahlia, Nilai Impian, 71800 Nilai, Negeri Sembilan
( RQRW+MV Nilai, Negeri Sembilan)

[ MASA RAWATAN ]
Isnin – Ahad : 9.00am – 5.00pm
(dengan temujanji)

[ HUBUNGI KAMI ]
Pejabat : 1700 81 1387
Mobile : +60193393290
Whatsapp / Telegram : +60193393290
Facebook : fb.com/alrahmahwellness
website : arrahmahwellness.com

Kongsikan:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *